Meteen naar de inhoud

Gesprekspartner

Tijd en aandacht

Een goed gesprek, ruimte om ‘op verhaal te komen’, samen kijken hoe het gaat. Het kan ook zijn dat je voor belangrijke keuzes staat in je werk, je leven: wat speelt of schuurt er, wat zou je willen, welke innerlijke stemmen hoor je, welke ontwikkeling dient zich aan? We lossen niet snel even een probleem op. Het gaat om trage vragen.

Praten in een ‘spreekkamer’ is klassiek en waardevol, maar waarom niet in een informele omgeving, een galerie, een museum of in de natuur? Gesproken woorden kunnen aangevuld worden met muziek, beeldtaal, literatuur of beweging. Eén ontmoeting, meerdere keren, een uur of een middag? We kijken wat nodig is.

Ik ben basaal aandachtig aanwezig in een veilige ruimte: ik ben verstaander. Dan kan mijn rol meer of minder die van supervisor, coach, sparringpartner of trainer worden. Rollen met een eigen historie, theorie en methodiek. Ik put uit die rijke bron en doe dat op mijn manier: er is plaats voor humor, associaties, intuïtie en vrijmoedigheid.

Klik op de foto’s bij de rollen en ontdek wat ik je kan bieden.

VERSTAANDER

SUPERVISOR

COACH

SPARRINGPARTNER

TRAINER

STUUR EEN BERICHT

Als je geïnteresseerd bent in een goed gesprek, dan kun je contact opnemen voor een eerste, gratis ontmoeting. We kijken in dit gesprek of ons contact verrijkend voor je is. Als de eerste indruk positief is kunnen we zien welk vervolg passend is.

Je kunt na het versturen van je bericht boven het contactformulier controleren of de verzending is gelukt. Er staat in dat geval een bevestiging.