Meteen naar de inhoud

Fotograaf

Als fotograaf maak ik beelden die meestal niet in één opslag te duiden zijn. Ze vragen vaak aandacht en tijd om tot leven te komen in contact met de kijker. Fotograferen om te vertragen, beelden maken van gewone dingen en gebeurtenissen om verborgen schoonheid te laten zien. Elke foto is een uitnodiging om even stil te staan en goed te kijken.

"Foto’s van Kees geven zich niet in één keer prijs. Ze roepen vragen op. Wat is er te zien? Waar is het? Hoe groot? Ik vind het mooi om antwoorden te verzinnen. In mijn hoofd zoek ik vanzelf naar beelden die mogelijk passen. Kees prikkelt mij tot verder kijken dan naar de foto alleen."
Jaap van der Veen
Begeleidingskundige en kunstliefhebber

Bekijk onderstaande series door op de foto’s te klikken.

ONLANDEN

ZEEWIJZERS

DUETTEN

WADDENLAND

DE STOEL

HORROR VACUI

NATUUR

NEVER TRAVEL FASTER THAN YOUR SOUL

IN DE MAAK

STUUR EEN BERICHT

Wanneer jouw interesse voor fotografie en kunst raakt aan die van mij, laat het me weten. Dat inspireert en helpt me verder.

Neem ook contact op als je geïnteresseerd bent in het gebruik van een website-foto of als je aan me denkt als fotograaf voor een project of publicatie. Prijs nader te bepalen.

Je kunt na het versturen van je bericht boven het contactformulier controleren of de verzending is gelukt. Er staat in dat geval een bevestiging.